Tilmeld dig et kursus  

Skab skolens bedste læringsmiljø - 2. februar 2022

Er dine elever gode sammen? Efter nedlukninger og hjemmeskole er børnene nu igen sammen - mange sammen! Det kræver i langt de fleste tilfælde en målrettet indsats fra læreren at få det til at fungere, så alle børnene er glade og aktive. 
Hvis du kunne tænke dig at få fyldt værktøjskassen op med konkrete ting, du kan gøre, så er dette kursus noget for dig. Vi arbejder med læringsmiljøet, først og fremmest via små aktiviteter, der fremmer både venlighed, kammeratskab, hensyn, lytteevner og meget andet - ikke mindst det gode humør! Vi kalder det Classbuilding og Teambuilding. 
Du vil også få andre tips og redskaber, der kan hjælpe dig med at skabe fællesskab, motivation og et rart læringsmiljø i klasserne. Det er sjovt, det er nemt, og det virker! 
Kurset foregår på CFU i Aalborg onsdag d. 2. februar 2022, kl. 9-15. Så snart kurset kommer på nettet, vil du kunne finde et link her. Du kan også kontakte CFU Aalborg direkte på tlf: 72692000 eller 72690830
Cooperative Learning - 2 dage, 19. og 20. januar 2022

Vil du på kursus i Cooperative Learning? Det er så heldigt, at kurset for Frie Skolers lærerforening er åbent for alle. Her får du hele pakken: et 2-dages kursus med masser af CL - både for begyndere og for dig, der gerne vil genopfriske det, du kan og lære mere. Kurserne opdateres hele tiden, bl.a. med mere hjælp til, hvordan du implementerer Cooperative Learning og får rettet op på det, der ikke lige spiller første gang du prøver. Vi glæder os rigtig meget til kurset! Du kan læse mere og tilmelde dig her