Artikler 


Cooperative Learning - en introduktion

Denne artikel er først og fremmest en generel introduktion til Cooperative Learning. Den blev oprindeligt udgivet i tidsskriftet "Sprogforum", men du behøver ikke at være sproglærer for at få noget ud af den! 


Virker de heterogene teams?

De heterogene teams er sommetider genstand for en del diskussion. Hvad gør man, når man ikke synes, de fungerer optimalt? Det kan du læse mere om i artiklen: Cooperative Learning teams - behøver de at være heterogene? Klik og læs artiklen. 


Få dine elever i CL-form

Hver CL struktur stiller specifikke krav til eleverne om at mestre et antal handlemåder, eller delkompetencer, som indgår i strukturerne. Nogle strukturer, som fx Ping-pong-par, kræver kun et par delkompetencer, mens fx Quiz og byt kræver mange. Læs mere om, hvordan en delkompetence-tilgang kan gøre CL langt mere overskuelig og tilgængelig – både for dig og dine elever. Cooperative Learning i Børnehaveklassen

Klar til mundtlig eksamen? 

Brug den simple struktur Par på tid, når eleverne skal optimere deres præstationer. 


Er du blå i hovedet af at lave kort til CL? 


Bruger du meta-dialog? 

Jo ældre dine elever er, når du introducerer dem for CL, desto mere undrende eller ligefrem skeptiske kan de være. Men fortvivl ikke - vi har heldigvis meta-dialogen, som kan vende skepsis til indsigt og motivation!