Cooperative Learning i indskolingen


Kan man lave Cooperative Learning med børn på 6-7 år? Absolut!

Cooperative Learning er en gave til indskolingen. Med CL kan man grundlægge samarbejdsfærdigheder, lyst til at lære og selvværd hos eleverne helt fra 0. eller 1. klasse.

Cooperative Learning er enestående i sin måde at kombinere faglige emner med udviklingen af sociale færdigheder hos børnene. Hver gang I laver en aktivitet for at lære tal, bogstaver eller begreber, hver gang I læser en historie sammen, studerer naturen eller fortæller hinanden om oplevelser, så sørger de særlige egenskaber ved Cooperative Learning strukturerne for, at I samtidig arbejder på at udvikle elevernes hjælpsomhed, tolerance overfor forskelligheder, aktive lytning og meget mere. Og uanset elevsammensætningen i din klasse, kan du være sikker på at få alle med!

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan man gradvist opbygger de færdigheder hos de små elever, der skal til for at opnå effektive læreprocesser, der inkluderer alle – både fagligt og socialt. Hermed har du allerede fra starten af indskolingen værktøjerne til effektivt at modvirke den negative sociale arv og styrke sprogudviklingen hos børn, der evt. er bagud ved skolestart.

På workshoppen vil der være masser af helt konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med de forskellige emner, der skal dækkes i indskolingen.

Kom og opdag, hvor nemt det er at komme i gang med CL-strukturerne, og hvor stor en forskel det kan gøre for læringsmiljøet og for dine elever – både de stærke, og dem, der har brug for ekstra støtte.

Bestil workshoppen til indskolingslærerne på jeres skole.

Workshoppen kan også rekvireres til CFU’er, pædagogiske centre, kommuner mv. 

Ring på 88 24 50 84 eller skriv til info@cooperativelearning.dk