Hjælp børnene tilbage i fællesskabet med Cooperative Learning.

Hjælp børnene tilbage i fællesskabet med Cooperative Learning.

Efter sommerferien må vi godt – regner vi da med! Til den tid er lærere, pædagoger, forældre og bedsteforældre alle vaccineret. Til den tid står den igen på rigtig skole med klasseværelser fyldt med børn. Lad os hjælpe dem med at finde tilbage i fællesskabet med kammeraterne, med at genoptage spirende venskaber, med at kaste sig ud i nye relationer og med at lære sammen og grine sammen. 

Måske ved du allerede, hvad Cooperative Learning kan: Skrælle mobning, ekskluderende adfærd og negative sociale ”spil” væk og få børnene til at møde hinanden på en nysgerrig, lyttende måde, der skaber glæde ved fællesskabet og tryghed til at lave fejl og blive klogere sammen.

Vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at starte det nye skoleår efter sommerferien end med masser af Cooperative Learning. Hvis du – og din skole – er enige, så ring eller skriv og hør nærmere om mulighederne for et kursus på skolen for jeres pædagogiske personale. Der er ledige kursusdage i august fra uge 31 og frem.

Hvilket kursus? Vi anbefaler en hel dag a 6 timer – uanset om I er begyndere eller skal have et genopfriskningskursus eller fortsætterkursus. Indholdet kan fokusere på læring med Cooperative Learning, på at (gen)opbygge klassefællesskabet med Classbuilding og Teambuilding – eller en kombination, som er det, vi oftest gør. Dagen kan følges op af flere, hvis I ønsker det, eller af vejledning eller andre former for støtte.