• Informationsbrev om CL til forældre

  Måske skal du i gang med at anvende Cooperative Learning i en ny klasse. Så kan det være en god ide at inddrage forældrene fra starten. Det kan skabe en positiv dialog om, hvad vi gerne vil med børnene, forebygge evt. usikkerhed eller skepsis og hjælpe forældrene med at blive en positiv kraft i forhold til at støtte op hjemme og forstå hvad eleverne snakker om, når de fortæller om skolen. Derfor har vi lavet et brev, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal informere forældrene. Du kan downloade brevet her.

 • Forsidestof

  Ved at bruge en Tre-trins-interview struktur kan eleverne dele viden og personlige betragtninger i en tryg og afslappet form. Eleverne åbner sig, når partneren giver dem sin fulde udelte opmærksomhed. Og eleverne skærper deres lytning, når de skal stå til regnskab for, hvad de har hørt. Der findes flere forskellige tre-trins-interview strukturer. Her kan du downloade den, vi kalder "Forsidestof".

 • Mangler I nye ideer til bevægelse i undervisningen?

  Så prøv disse to Goofy games, der både får kroppen og grinemusklerne i gang.

 • 10 teknikker til mere synlig læring

  Hvordan runder du et emne, en time eller en læreproces af? Og hvor godt husker dine elever det, de har lært dagen efter? Eller en uge efter? Ved hjælp af en række teknikker, eleverne kan bruge til at bearbejde, strukturere, prioritere og formulere deres læring, kan du ikke blot gøre læringen mere synlig for eleverne, du kan også hjælpe dem med at få overblik over og huske, hvad de har lært.

 • Mix og match – jul

  Er det tid til at give din Classbuilding et juletwist? Så prøv denne version af Mix og Match, hvor eleverne rigtigt kan komme i julestemning. Du kan downloade den her.

 • Literature Questions in English

  Uanset hvilken fiktionstekst I har læst i engelskundervisningen, kan du bruge disse spørgsmål til at lade eleverne diskutere og forholde sig til historien. Spørgsmålene kan anvendes i en række forskellige strukturer, bl.a. Quiz og byt og Vælg fra viften. Spørgsmålene kommer fra et af kapitlerne i bogen Higher Level Thinking Questions - Language Arts fra Kagans forlag.

 • Tre-trins-interview

  Nye teams efter ferien? Så lad eleverne lave teambuilding ved at fortælle hinanden om deres ferie i et Tre-trins-interview. Klik og download dit Tre-trins-interview - inklusive praktiske tips!

 • Knips Klap Stamp

  Er dine eleverne trætte og uoplagte – og er der stadigvæk meget I skal igennem? Prøv en "brain break". Du kan finde mange flere i bogen Silly Sports and Goofy Games. Her har Spencer Kagan samlet omkring 200 lege fra hele verden, hvor man rører sig og har det sjovt - uden at nogen taber! De kan med fordel også bruges i idræt, i frikvartererne, SFO'en eller fritidsklubben og er oplagte til trivelsesdage.

 • Team-plader

  Vores kursister har været begejstrede for vores Team-plade. Så begejstrede, at mange har spurgt, om de kunne kopiere den eller på anden vis få fat i den. Så her kommer den, lige til at printe ud og bruge i din undervisning. Klik på billedet.

 • Teamplade på Færøsk

  Så er der Team-plader til Færøerne!

 • Teambuilding chips

  Har du også brug for flere teambuildere? Prøv vores Teambuilding chips!