• Engelsk grammatik med CL

  Roskilde d. 12. september 2017

  Grammatik behøver hverken at være kedeligt eller svært. Kom og prøv, hvordan forskellige kommunikative aktiviteter, bygget efter særlige principper og sat ind i Cooperative Learning strukturer, kan få din elever til at tale masser af engelsk - samtidig med at de har det sjovt. Klik og læs mere

 • Skab skolens bedste læringsmiljø med Classbuilding & Teambuilding!

  Vi gentager kurset! Aalborg d. 19. september 2017

  Et positiv og trygt læringsmiljø, hvor alle er inkluderet, kommer ikke af sig selv. Men I kan skabe det ved hjælp af Classbuilding og Teambuilding – to af grundelementerne i Cooperative Learning. Lær hvordan I via en lang række konkrete aktiviteter kan udvikle positive relationer imellem eleverne, skabe et frugtbart og venligt læringsmiljø - og have det sjovt samtidig!

 • Nyt! Bliv en effektiv underviser med Cooperative Learning

  Aalborg d. 3. oktober 2017

  Hvordan tilrettelægger man forrygende undervisning, når forberedelsestiden er knap? Det kan du lære på dette kursus. Vi går i dybden med 5-6 af de allermest alsidige Cooperative Learning strukturer og arbejder med, hvordan du kan skabe effektiv og motiverende undervisning ved at lægge strukturerne ind i den undervisning, du allerede laver, eller ved at opbygge nye lektionstyper med strukturerne som central drivkraft i læreprocesserne

 • Cooperative Learning anno 2017 – Dag 1+2

  Vejle d. 9. og 10. oktober 2017

  Kurset henvender sig til alle, der gerne vil opnå mere motivation og fokus i undervisningen, mere aktive elever og et højere læringsudbytte for alle elever, uanset niveau og evt. særlige behov. .

  Med dette helt nye kursusforløb får du langt mere end blot et fundament for at bruge Cooperative Learning - du kommer også til at se, hvordan Cooperative Learning spiller sammen med den målstyrede undervisning, herunder synlig læring, formativ vurdering, feedback og selvregulering mv. Klik og læs mere.

 • Cooperative Learning anno 2017 – Dag 3+4

  Vejle d. 22. og 23. januar 2018

  Dette kursus er anden del af et 4-dagsforløb i Cooperative Learning. Det henvender sig til jer, der har taget de første to dage, og til jer, der allerede har en del erfaring med Cooperative Learning og kender den grundlæggende teori.

  Med dette helt nye kursusforløb får du langt mere end blot et fundament for at bruge Cooperative Learning - du kommer også til at se, hvordan Cooperative Learning spiller sammen med den målstyrede undervisning, herunder synlig læring, feedback og selvregulering mv. Klik og læs mere.