• Cooperative Learning anno 2017 – Dag 1+2

  Vejle d. 9. og 10. oktober 2017

  Kurset henvender sig til alle, der gerne vil opnå mere motivation og fokus i undervisningen, mere aktive elever og et højere læringsudbytte for alle elever, uanset niveau og evt. særlige behov. .

  Med dette helt nye kursusforløb får du langt mere end blot et fundament for at bruge Cooperative Learning - du kommer også til at se, hvordan Cooperative Learning spiller sammen med den målstyrede undervisning, herunder synlig læring, formativ vurdering, feedback og selvregulering mv. Klik og læs mere.

 • Cooperative Learning anno 2017 – Dag 3+4

  Vejle d. 22. og 23. januar 2018

  Dette kursus er anden del af et 4-dagsforløb i Cooperative Learning. Det henvender sig til jer, der har taget de første to dage, og til jer, der allerede har en del erfaring med Cooperative Learning og kender den grundlæggende teori.

  Med dette helt nye kursusforløb får du langt mere end blot et fundament for at bruge Cooperative Learning - du kommer også til at se, hvordan Cooperative Learning spiller sammen med den målstyrede undervisning, herunder synlig læring, feedback og selvregulering mv. Klik og læs mere.

 • Skab skolens bedste læringsmiljø med Classbuilding & Teambuilding!

  Vi gentager kurset! Aalborg d. 12. marts 2018

  Et positiv og trygt læringsmiljø, hvor alle er inkluderet, kommer ikke af sig selv. Men I kan skabe det ved hjælp af Classbuilding og Teambuilding – to af grundelementerne i Cooperative Learning. Lær hvordan I via en lang række konkrete aktiviteter kan udvikle positive relationer imellem eleverne, skabe et frugtbart og venligt læringsmiljø - og have det sjovt samtidig!