Introduktion til Cooperative Learning

1 dag

Hvis du eller din skole er nysgerrige efter at vide, hvad Cooperative Learning går ud på, er dette det rigtige sted at begynde. På denne introduktionsdag til Cooperative Learning kan I blive klogere på, hvad det er, de allesammen går og snakker om. I får en levende og dynamisk introduktion til grundelementerne – og inspiration til at gå ud i klasserne og prøve selv. Når du eller din skole har haft denne introduktionsdag, kan I altid vende tilbage til os og bestille dag 2 og senere 3 og 4, hvis der er interesse for det.

Formål og indhold:
Formålet med kurset er at give en introduktion til Cooperative Learning, så I kan begynde at anvende det i egen undervisning. Kurset vil bl.a. indeholde følgende:
Arbejde med de 7 grundelementer – eller nøgler – i CL, afprøvning af og refleksion over en række strukturer og inspiration til at anvende dem i netop de fag, I underviser i.

Målgruppe:
Lærere, som ikke tidligere har været på kursus hos en instruktør fra Cooperative Learning DK, uanset om du er begynder eller allerede har erfaringer med CL.

Kurset kan rekvireres til skoler, gymnasier, sprogcentre, erhvervsskoler mv. Instruktøren tilpasser indhold og eksempler til jeres fag og hverdag.

Du kan også tilmelde dig introduktionsdagen som enkeltperson, når den udbydes som åbent kursus. Se under “Tilmeld dig et kursus” i menuen.

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.