Indskoling med Cooperative Learning – 2 dage

Kan man lave Cooperative Learning med børn på 5-6 år? Absolut!

Cooperative Learning er en gave til indskolingen. Med CL kan man grundlægge samarbejdsfærdigheder, lyst til at lære og selvværd hos eleverne helt fra starten. Cooperative Learning er enestående i sin måde at kombinere faglige emner med udviklingen af sociale færdigheder hos børnene. Hver gang I laver en aktivitet for at lære tal, bogstaver eller begreber, hver gang I læser en historie sammen, studerer naturen eller fortæller hinanden om oplevelser, så sørger de særlige egenskaber ved Cooperative Learning strukturerne for, at I samtidig arbejder på at udvikle elevernes hjælpsomhed, tolerance overfor forskelligheder, aktive lytning og meget mere. Og uanset elevsammensætningen i din klasse, kan du være sikker på at få alle med!

Formål og indhold:

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan man kan opbygge de første Cooperative Learning processer, så børnene gradvist opbygger de færdigheder, der skal til for at arbejde i først de enkle og siden de lidt mere avancerede strukturer. Der vil være masser af helt konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med de forskellige emner, der skal dækkes i indskolingen, så du kan gå i gang i morgen. Kom og opdag, hvor nemt det er at komme i gang med CL-strukturerne, og hvor stor en forskel det kan gøre for læringsmiljøet og for dine elever – både de stærke, og dem, der har brug for ekstra støtte.

Bestil workshoppen til indskolingslærerne på jeres skole. Workshoppen kan også rekvireres til CFU’er, pædagogiske centre, kommuner mv. Ring på 88 24 50 84.

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.