Indskoling med Cooperative Learning – 2 dage

Kan man lave Cooperative Learning med børn på 5-6 år? Absolut!

Cooperative Learning er en gave til indskolingen. Med CL kan man grundlægge samarbejdsfærdigheder, lyst til at lære og selvværd hos eleverne helt fra starten. Cooperative Learning er enestående i sin måde at kombinere faglige emner med udviklingen af sociale færdigheder hos børnene. Hver gang I laver en aktivitet for at lære tal, bogstaver eller begreber, hver gang I læser en historie sammen, studerer naturen eller fortæller hinanden om oplevelser, så sørger de særlige egenskaber ved Cooperative Learning strukturerne for, at I samtidig arbejder på at udvikle elevernes hjælpsomhed, tolerance overfor forskelligheder, aktive lytning og meget mere. Og uanset elevsammensætningen i din klasse, kan du være sikker på at få alle med!

Formål og indhold:

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan man kan opbygge de første Cooperative Learning processer, så børnene gradvist opbygger de færdigheder, der skal til for at arbejde i først de enkle og siden de lidt mere avancerede strukturer. Der vil være masser af helt konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med de forskellige emner, der skal dækkes i indskolingen, så du kan gå i gang i morgen. Kom og opdag, hvor nemt det er at komme i gang med CL-strukturerne, og hvor stor en forskel det kan gøre for læringsmiljøet og for dine elever – både de stærke, og dem, der har brug for ekstra støtte.

Vores instruktør på dette kursus har mange års erfaring med undervisning i indskolingen.

Bestil workshoppen til indskolingslærerne på jeres skole. Workshoppen kan også rekvireres til CFU’er, pædagogiske centre, kommuner mv. Ring på 88 24 50 84.

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.