• Introduktion til Cooperative Learning

  Lær at undervise med Cooperative Learning.

  Mange kender lidt til Cooperative Learning, men har du lært at bruge strategierne med den skarphed og tydelighed, der for alvor giver resultater? Og har du oplevet, hvordan virkelig professionel Cooperative Learning ser ud?

  Begynd med denne introduktionsdag. Klik og læs mere...

 • Cooperative Learning – fra fint nok til forrygende

  Dette er vores store 4-dags grundforløb i Cooperative Learning. Hvis I vil være gode, er det her det sker. Lær hvordan man anvender strukturerne - og ikke mindst hvordan man får alle syv nøgler i Cooperative Learning med, så I kan opnå både inklusion, høj faglighed og stor arbejdsglæde. Kurset kan rekvireres til skoler, gymnasier, erhvervsskoler, sprogcentre, CFU'er, kommuner osv.

 • Klog klasseledelse – at lede læring med hjerne og hjerte

  Går der for meget tid med uro og forstyrrelser i undervisningen? Er der elever, der ”står af” og tilsyneladende helt mangler motivation? Og er du i tvivl om, hvordan du kan lave om på det? Så er Klog Klasseledelse noget for dig. Klik og læs mere.

 • Cooperative Learning for sprogskoler – 4 dage

  Trænger I til mere dynamik og struktur i undervisningen, mere sprogtræning for hver enkelt kursist i hver eneste lektion og en sjovere arbejdsdag - så er dette kursus noget for jer. Klik her og læs beskrivelsen.

 • Skab trivsel med Classbuilding & Teambuilding – 1 dag

  Er der mobning i klassen? Elever, der er udenfor? Kliker? Grimt sprog? Eller vil I bare gerne være på forkant og forebygge, at det kommer til at ske? Vores nye kursus om inklusion med Classbuilding og Teambuilding er blevet en vaskeægte succes. Arbejd med elevernes indbyrdes relationer og hav det sjovt samtidig. Prøv selv - næste gang I har pædagogisk dag. Det er også godt for lærerne!

 • Dag 5: Bliv skarpere på CL

  Har du taget alle 4 workshopdage i Cooperative Learning? Og er du godt i gang med at anvende Cooperative Learning i din undervisning? Så er denne workshop til dig. Omfattende forskning har igen og igen vist, at Cooperative Learning har potentiale til at løfte elevernes faglige niveau og skabe imponerende læringsmæssige resultater. Men at opnå denne effekt kræver at ikke alene, at strukturerne ”fungerer”, men at deres kraft udnyttes til fulde.

 • Lederkursus – 2 dage

  Ønsker I at arbejde seriøst med Cooperative Learning på jeres skole? Så er det godt at have en plan! Vi har udviklet en workshop for ledere, der ønsker at tænke og handle systematisk i forhold til implementeringen af Cooperative Learning på skolen. På workshoppen beskæftiger vi os med de forskellige niveauer af tiltag, der er relevante – og som regel også nødvendige(!) for at opnå succesfuld og langtidsholdbar implementering af Cooperative Learning i klasseværelserne.

 • Indskoling med Cooperative Learning – 2 dage

  Cooperative Learning er en gave til indskolingen. Læs mere om kurset, som kan hjælpe dig igang med de nye elever på den helt rigtige måde.

 • Cooperative Learning for pædagoger – 2 dage

  Hvis du er optaget af inklusion og af, hvordan vi skaber situationer, hvor børnene kan udvikle deres sociale færdigheder og lære at styrke hinandens selvværd og livsglæde, blive klogere på sig selv og hinanden og have det herligt samtidig, så er dette kursus noget for dig.

  En af kursisterne skrev: "Kurset er jo pragtfuldt - meget enkle øvelser, meget stort udbytte. Jeg glæder mig meget til at gå hjem i min skole/SFO og bruge det med det samme." Klik og læs mere...

 • Engelsk med Cooperative Learning – 2 dage

  De fleste sproglærere har nemt ved at se ideen i at bruge Cooperative Learning i undervisningen. Er du kommet i gang? Og får du det optimale ud af strukturerne? Prøv at opleve en rigtig Cooperative Learning ekspert rulle sig ud. Din engelskundervisning vil aldrig blive den samme igen...