Værd at vide om vores kurser

Kursernes indhold:

Vores kurser – eller workshops, som vi kalder dem - er forskningsbaserede. Kurserne udvikles af Jette Stenlev i samarbejde med et team af erfarne danske lærere og kursusholdere, der alle er uddannede Cooperative Learning instruktører.

I forbindelse med vores kurser i Cooperative Learning er vi i løbende dialog med Spencer og Laurie Kagan, hvilket  sikrer, at vores materialer hele tiden er af den højeste standard. Udover den enorme vidensbank, vi har adgang til hos Kagan, trækker vi på egne og andre erfarne CL-læreres danske praksiserfaringer, og vi udvikler hele tiden kurserne, så de repræsenterer den nyeste viden.

Uanset om I ønsker kursus Målstyret undervisning, Cooperative Learning eller Klasseledelse, så lytter vi altid til,  hvem I er, så I får de kurser, der passer til jeres situation, og så vi kan tilpasse indhold på kurser og implementeringsforløb i forhold til jeres behov. Læs også under afsnittet “Implementering” andetsteds på denne hjemmeside.

Kursusinstruktøren:

Når du bestiller en workshop hos os, eller deltager på en workshop med en af vores instruktører, kan du være sikker på at møde en instruktør, der både er vidende og yderst professionel. Hvorfor er det vigtigt? Fordi både Cooperative Learning og de andre emner vi underviser i, ser nemmere ud end de er. Det kræver stor viden, forståelse og erfaring at undervise andre i det. Det kræver indsigt helt ind i “maskinrummet” at kunne svare på de mange spørgsmål af alle slags, der opstår hos kursisterne. Det har vores instruktører, takket være deres lange uddannelse, store erfaringer og den høje standard, de hele tiden skal leve op til for at være hos os. Prøv at læse om de enkelte instruktører – og se også de mange eksempler på feedback her på siden.

Hvad foregår der på kurserne?

Vores kurser er altid en vekslen imellem teori og praksis, med stor vægt på praksis og refleksion over denne. Som deltager vil du således både lære om de forskellige strategier i Cooperative Learning, Målstyret undervisning og Klasseledelse og opleve dem på egen krop. Du vil også altid få rig lejlighed på selve kurserne til at tænke de ting, du lærer, ind i din egen undervisning. Det er nemlig uhyre vigtigt, når du skal huske det lærte, og når du skal implementere det i din egen praksis. På kurserne får du udleveret et omfattende skriftligt materiale, der både indeholder vigtig viden og masser af eksempler på strategier og opgaver, du kan bruge direkte i din undervisning – eller selv rette til.

Hvordan med det praktiske omkring kursusaftaler?

Vi har en professionel administration, der sørger for, at alt omkring vores aftale forløber glat. Når I har aftalt en dato/datoer for et kursus, sender vi en skriftlig aftale og information omkring de praktiske ting, der angår kursets afvikling. I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os når som helst i aftaleforløbet.

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.