Værd at vide om vores kurser

Kursernes indhold:

Vores kurser – eller workshops, som vi kalder dem - er forskningsbaserede.

Udover den enorme vidensbank, vi har adgang til hos Kagan, bygger vi på egne og andre erfarne CL-læreres danske praksiserfaringer, og vi udvikler hele tiden kurserne, så de repræsenterer den nyeste viden.

Uanset om I ønsker kursus i Cooperative Learning, Læringsmiljø og klasseledelse eller Engelskundervisning, så lytter vi altid til,  hvem I er, så I får de kurser, der passer til jeres situation, og så vi kan tilpasse indhold på kurser og implementeringsforløb i forhold til jeres behov.

Hvad foregår der på kurserne?

Vores kurser er altid en vekslen imellem teori og praksis, med stor vægt på praksis og refleksion over denne. Som deltager vil du således både lære om de forskellige strategier og opleve dem på egen krop. Du vil også altid få rig lejlighed på selve kurserne til at tænke de ting, du lærer, ind i din egen undervisning. Det er nemlig uhyre vigtigt, når du skal huske det lærte, og når du skal implementere det i din egen praksis. På kurserne får du udleveret et omfattende skriftligt materiale, der både indeholder vigtig viden og masser af eksempler på strategier og opgaver, du kan bruge direkte i din undervisning – eller selv rette til.

Hvordan med det praktiske omkring kursusaftaler?

Vi sørger for, at alt omkring vores aftale forløber glat. Når I har aftalt en dato/datoer for et kursus, sender vi en skriftlig aftale og information omkring de praktiske ting, der angår kursets afvikling. I er naturligvis altid velkommen til at kontakte os når som helst i aftaleforløbet.

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.