Vejledning

Hvornår er vejledning en god ide?

Vejledningsdage indgår typisk i vores implementeringsforløb sammen med kursusdage og coachingdage. Men vi vejleder også gerne i andre sammenhænge, hvor der kan være brug for noget sparring for at komme videre med CL. Nogle skoler får også en vejledningsdag for lærere, der gerne vil i gang, men har lidt svært ved at tage de første skridt ude i klasserne.

Hvad kan vejledningen handle om?

Vejledningen tager udgangspunkt i jeres behov og kan handle om præcist de ting, I oplever som relevante i forhold til at optimere jeres arbejde med CL. Eksempler på emner, man kan arbejde med er: Hvordan omsætter vi vores undervisningsmateriale til CL-aktiviteter? Hvordan gør vi CL mest muligt tilgængeligt for børn med særlige behov? Hvordan kobler vi CL med de andre pædagogiske tiltag på vores skole? Osv. Osv. Vi hjælper gerne med at definere, hvilken vejledning, der bedst vil kunne hjælpe jer videre.

Hvordan foregår vejledning?

En vejledningsdag ligger typisk fra 9-15 på jeres skole, men andet kan også aftales. Vejledningen foregår som regel i mindre grupper, hvor der er mulighed for at tale om den enkelte lærers undervisning. På en veltilrettelagt vejledningsdag kan adskillige grupper af lærere nå at arbejde intensivt med CL-instruktøren. Vi planlægger gerne dagen sammen med jer, så I får det optimale ud af tiden.

 

 

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.