Få uddannet et vejlederkorps

Få uddannet en gruppe interne vejledere, som kan være skolens egne eksperter, der kan vejlede og coache kollegerne. Hvis I er en stor skole, kan vi lave et forløb kun til jer, hvor vi uddanner 8-10 af jeres dygtigste CL-lærere til CL-vejledere. En anden mulighed er, at flere skoler i kommunen går sammen om at stille et hold til en vejlederuddannelse.

Uddannelse af interne CL-vejledere giver mening, hvis I allerede er godt i gang med Cooperative Learning på skolen. Vejlederne vil kunne støtte, inspirere og opkvalificere kollegernes CL-undervisning via en række redskaber og metoder, de lærer i forløbet. Hvis I er i tvivl om, om I er klar til at få uddannet vejledere, så ring og få en snak om, hvor langt I er.

Uddannelsen består af en kombination af kursusdage og praksisdage, hvor deltagerne lærer at lave praksiscoaching og vejledning direkte med deres kolleger.

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.