Pædagogiske forsøg i gymnasiet

GL og GR opfordrer i deres oplæg d. 14. september 2012 gymnasierne til at søsætte konkrete skoleforsøg, der afprøver nye måder at tilrettelægge undervisningen på. GL har afsat midler til forsøgene. Du kan finde oplægget her

Vi vil gerne invitere til samarbejde om skoleforsøg med Cooperative Learning. Sådanne skoleforsøg kan have direkte fokus på at uddanne lærerne og implementere CL i undervisningen på jeres skole, – selvfølgelig med udgangspunkt i jeres skoles profil og ønsker, men det kunne også vinkles i forskellige retninger, alt efter jeres særlige ønsker og interesser.

Mange gymnasier har allerede haft en enkelt kursusdag eller to i Cooperative Learning, men ingen har endnu haft mulighed for at indgå i et længere forløb, hvor vi i samarbejde har kunnet udvikle lærernes praksis. Med GL’s støtte til skoleforsøg er der nu en reel mulighed for at udforske og udvikle Cooperative Learning på gymnasieområdet og samtidig bringe jeres skole helt i front, når det gælder innovativ pædagogik og høj faglighed.

Hvis I er interesseret, foreslår jeg, at vi holder et møde, hvor vi sammen kan begynde at skitsere et pædagogisk udviklingsprojekt til jeres gymnasium. Ring til mig på 23 26 81 19 og få en uforpligtende snak – eller en aftale om et møde. I kan også skrive til mig på JS@cooperativelearning.dk

Læs mere om pædagogiske forsøg med Cooperative Learning i gymnasiet ved at klikke på hvert af de fire links i feltet til venstre på denne side.

Med venlig hilsen Jette Stenlev

 

Vil I opleve Cooperative Learning, inden I tager stilling?

Så kan vi anbefale en af følgende muligheder:

1)  Den pædagogiske ledelse på jeres skole og/eller andre interesserede lærere melder sig til introduktionskursus i Cooperative Learning i gymnasiet, udbudt via GL. Kurserne foregår i Vejle d. 27. november 2012 og i København d. 12. marts 2013.

2)  I får en enkelt kursusdag på gymnasiet, så alle lærerne får en introduktion til Cooperative Learning, de første redskaber til at gå i gang, samt grundlag for at tage stilling til, om de ønsker at lave skoleforsøg med Cooperative Learning. Læs om Dag 1 her.

Hvis du vil læse mere om Cooperative Learning i gymnasiet, så klik her