Grundskoler

Cooperative Learning

Cooperative Learning er efterhånden kendt på de fleste folkeskoler, frie grundskoler og efterskoler. Vi har holdt kurser og kursusforløb på hundreder af skoler og samarbejder løbende med skoler om kurser og om implementeringstiltag.

Det er meget forskelligt, hvordan skolerne griber arbejdet med CL an, og hvor ambitiøse de er. Vi anbefaler, at man overvejer, hvilket ambitionsniveau man vil lægge: Vil man have en skole, der er dygtig til CL, kræver det en systematisk indsats. Det hjælper vi gerne med.

Uanset om I har brug for en introduktion eller allerede er i gang og skal videre, så læs her.

Målstyret undervisning og synlig læring

God undervisning er ”gennemsigtig” så eleverne ved præcist, hvad de skal lære, hvordan de skal gøre og hvornår de er i mål. Målstyret undervisning skaber fokus, motivation og faglige resultater, giver eleverne forståelige og trygge rammer og en tydelig retning på det, de foretager sig i skolen, så de selv kan gøre mest muligt for også at nå deres personlige mål.

Lær hvordan man gør på nyt 3-dags kursusforløb med masser af praksisnær aktivitet og indlagt aktionslæring mellem kursusgangene.  Læs mere her.

Win-win klasseledelse.

Alle kan blive gode klasseledere, men de færreste bliver det af sig selv. Derfor har vi udviklet et kursus om Win-win klasseledelse, hvor de ”usynlige” ting i undervisningen – stemning, tillid, ambitioner – bliver synlige, så deltagerne kan lære at arbejde med dem. Samtidig indeholder kurset naturligvis også alle de konkrete værktøjer, man har brug for, for at skabe tydelige rammer og forventninger i undervisningen og få de praktiske ting til at glide.

Kurset kan følges op af aktionslæring og praksiscoaching, hvis det ønskes.

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.