Om certificering

Er der forskel på kurser i Cooperative Learning? JA!

Et efteruddannelseskursus for hele skolen koster rigtigt mange lærertimer. Vi garanterer jer, at med en instruktør fra Cooperative Learning DK bliver timerne brugt på efteruddannelse i topkvalitet.

Desværre er der skoler, der har haft ikke-certificerede kursusholdere ude, og som ikke har fået den kvalitet, der skal til for at sætte virkeligt kvalificeret Cooperative Learning igang på skolen. Det synes vi, er rigtigt ærgerligt – både for skolerne og for Cooperative Learning.

Det er ikke tilfældigt, at vores instruktører har en meget lang og grundig uddannelse - både fra USA og fra Danmark, og at de ikke blot er uddannet i Cooperative Learning, men uddannet til at uddanne andre i det. Det lyder måske som en detalje. Men det gør hele forskellen.  - som vi desværre flere gange har erfaret, når vi har holdt kurser på skoler, der forud havde haft besøg af en ucertificeret instruktør.

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmer om, hvad vi kan.

Du kan også se et udvalg af de positive tilbagemeldinger, der strømmer ind, når vi holder kurser, her.

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.