Et CL check-up

Som alle ved, er succes med undervisningen afhængigt af en lang række faktorer. Alle er nok enige om, at man ikke kan sige, at hvis du gør sådan, så sker der altid præcist dette. Men det man KAN sige er, at jo flere hensigtsmæssige ting, man gør under de omstændigheder, man er i, jo større er sandsynligheden for at få succes med tingene.

Når du underviser med Cooperative Learning, er dine muligheder for at opnå succes større, jo flere af de 7 nøgler du får med og jo bedre, du implementerer hver enkelt af dem. For at få overblik over, om du har de ting med, du gerne vil, kan du prøve vores ”CL check up”. Her kan du se, om du husker alle de centrale elementer, når du underviser med CL, og om nogen af dem måske trænger til ekstra fokus. Få dine kolleger til at lave deres eget check-up – og snak om, hvad I finder. Måske er der behov for at læse, øve sig, se en kollega undervise…

Find og print dit CL check-up her

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.