Bliv skarpere på CL – for fortsættere

Har du taget alle 4 workshopdage i Cooperative Learning? Og er du godt i gang med at anvende Cooperative Learning i din undervisning? Så er denne workshop til dig.

Omfattende forskning har igen og igen vist, at Cooperative Learning har potentiale til at løfte elevernes faglige niveau og skabe imponerende læringsmæssige resultater. Men at opnå denne effekt kræver at ikke alene, at strukturerne ”fungerer”, men at deres kraft udnyttes til fulde.

På workshoppen vil du bl.a. udforske dig selv som CL-underviser og måske opdage udfordringer, du har til fælles med andre. Vi vil identificere vigtige ”knapper” man kan dreje på – og hvordan man gør – for at blive endnu mere skarp som underviser med Cooperative Learning og dermed opnå endnu højere faglighed hos eleverne. Hele vejen igennem vil du kunne dele erfaringer og ideer med  andre erfarne CL-brugere omkring de forskellige aspekter af CL, vi fokuserer på.

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.