Cooperative Learning Dag 3 og 4

Hvis du allerede har taget Dag 1 og 2 i vores Cooperative Learning forløb, har du her muligheden for at fortsætte. Kurset udbydes via Friskoleforeningen, men det er åbent for alle interesserede.

Kursusbeskrivelse:

Dag 3:

Cooperative Learning lægger stor vægt på elevernes evne til at tænke selv, argumentere, se mange vinkler på samme sag og reflektere. Strukturer, der fremmer sådanne processer er et af temaerne på dag 3. Vi skal også kigge på, hvordan en, flere eller mange strukturer kan indgå i netop din planlægning af en typisk lektion. Derudover byder dag 3 på en meget populær projekt-præsentationsstruktur.

Dag 4:

Deltagerne har nu som regel en del erfaringer og er ved at være velbevandrede i CL. På dag 4 arbejder vi bl.a. med det store overblik: Vi prøver at blive skarpere til at vurdere, hvilke strukturer, der egner sig bedst til hvad, og vi arbejder med at kombinere forskellige undervisningsmaterialer med egnede strukturer. Workshoppen er naturligvis igen spækket med CL strukturer og refleksioner over, hvordan de kan anvendes i forskellige sammenhænge. Der vil også være fokus på, hvordan man kommer videre – enten på egen hånd, eller i samarbejde med kolleger eller evt. hele skolen.

Kursussted: Vilsted Friskole, Troldbjergvej 4, 9670 Løgstør

Tid: Lørdag d. 27. september og torsdag d. 13. november 2014, begge dage fra 9.30-15.30.

Læs mere og tilmeld dig her

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.