Bliv klar til skolestart med CL

Mens elever og lærere i udskolingen har travlt med eksamen, kan resten af skolens lærere blive klædt på til at starte det nye skoleår med et brag.

Lær hvordan I får startet de nye klasser op efter sommerferien. Med Cooperative Learning får I effektiv klasseledelse, struktur i undervisningen, motivationsstrategier og helt konkrete værktøjer til at skabe fokuserede faglige læreprocesser, der inkluderer alle elever.

I får det bedste resultat, hvis I har de grundlæggende ting i CL på plads, når eleverne møder den første dag efter sommerferien. Derfor anbefaler vi at tage de første kursusdage inden ferien, hvis det er muligt.

Hvilket kursus skal man tage?

Det er en rigtig god begyndelse at tage Dag 1 (introduktion til Cooperative Learning) og evt. Dag 2 (arbejdet med sociale færdigheder i Cooperative Learning) inden ferien, øve sig med de klasser, I har nu – og planlægge den første undervisningsuge efter sommerferien sammen med kollegerne. Vi står gerne til rådighed med vejledning i forbindelse med kurserne.

Hvornår kan kurserne ligge?

Kurserne kan ligge på hverdage eller lørdage fra 9-15 (anbefales), eller på hverdage fra 12-18. De kan også deles op over flere eftermiddage og ligge fra fx 12-15 eller 14-17.

Hvis I vælger at få Dag 1 i maj eller juni, giver vi 15% rabat! Og når I både Dag 1 og Dag 2 indenfor perioden, får I naturligvis rabat på begge dage!

 

Ring og hør nærmere på 88 24 50 84.

 

 

 Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.