Nyt! Bliv en effektiv underviser med Cooperative Learning

Hvordan tilrettelægger man forrygende undervisning, når forberedelsestiden er knap? Det kan du lære på dette kursus. Vi går i dybden med 5-6 af de allermest alsidige Cooperative Learning strukturer og arbejder med, hvordan du kan skabe effektiv og motiverende undervisning ved at lægge strukturerne ind i den undervisning, du allerede laver, eller ved at opbygge nye lektionstyper med strukturerne som central drivkraft i læreprocesserne.

Der knytter sig meget teori og forskning til Cooperative Learning, men på denne kursusdag vil vi kun fokusere på praksis! Hvad kan man bruge disse ”super-strukturer” til? Hvor skal de ligge i lektionen? Hvordan skal de kobles med de faglige materialer, for at dine elever opnår det optimale udbytte? Og hvilke teknikker skal du kunne for at få alle med – også de elever, der ikke virker ”klar”?

Kurset henvender sig både til erfarne CL-brugere og til begyndere. Fokus vil være undervisning i grundskolen, men lærere fra andre skoleformer er også velkomne.

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.