Grammatik til engelskundervisningen

Cooperative Learning & Grammar
Af Melissa Agnew & Stefanie McKoy

Underviser du i engelsk på mellemtrin eller i udskolingen? Så er her et overflødighedshorn af ideer og konkrete materialer lige til at bruge. Her er Kagans beskrivelse af bogen:

Grammatik-aktiviteter i massevis. Men det er ikke almindelige grammatik-arbejdsark. De er baseret på de bedste Kagan strukturer for at gøre grammatikken til en engagerende proces. Eleverne laver Showdown for at mestre verberne. De bruger Quiz og byt for at huske sammentrækninger. Eleverne laver Find en der for at fikse tegnsætningsproblemer. Du vil finde mere end 100 kopiark lige klar til at bruge. De dækker alle vigtige aspekter af den engelske grammatik, inklusive antonymer, synonymer, homofoner, ordklasser, flertal, ejefald, prefikser, suffikser, sammentrækninger, anvendelse af stort begyndelsesbogstav, tegnsætning, sætningsanalyse, helsætninger og ledsætninger, sætningstyper og meget mere.

Bogen er på engelsk.
255 sider.

Kagankode BAMG.
Pris: 255 kroner excl. moms og forsendelse.

Bestil bogen her

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.