• Minibog om Cooperative Learning

  Vil du have hurtig og let adgang til det vigtigste, du har brug for at vide om CL? Vil du se de forbløffende forskningsresultater fra en lang række undersøgelser om Kagan CL? Vil du have endnu dybere forståelse af og bedre teknikker til den praktiske implementering af selve strukturerne, og hvordan du undgår deres "faldgruber"? Og vil du gerne vide mere om, hvad skoler, der har opnået stor succes med CL, har gjort for at nå dertil, så I får bedre mulighed for at gøre dem kunsten efter? Så klik og læs mere her

 • Cooperative Learning – undervisning med samarbejdsstrukturer

  Af Spencer Kagan og Jette Stenlev

  Her er bogen, der har ændret undervisningen i utallige klasselokaler over hele landet og er blevet fast inventar i tusinder af læreres tasker. Den er nu solgt i mere end 40.000 eksemplarer! Som den eneste kan denne bog ikke bestilles hos os. Du skal i stedet bestille den på forlaget Alinea. Læs mere om bogen her.

 • Classbuilding & Teambuilding med Cooperative Learning strukturer

  Så er der Classbuilding og Teambuilding til hele året! Denne nye bog af Jette Stenlev er baseret på Kagans to bøger om Classbuilding og Teambuilding og indeholder masser af helt konkrete aktiviteter, der styrker elevrelationer, personlige og sociale kompetencer, læringsmiljø og inklusion.

 • Kagan Cooperative Learning

  Her er Kagans store bog om Cooperative Learning. Hvis du har lyst til at læse om CL på engelsk og direkte fra Kagan "himself", så er det bogen for dig. Klik og læs mere.

 • Matematik med Cooperative Learning – 0.-8. klasse

  Er du kommet igang med Cooperative Learning i din matematikundervisning? Denne klassiker indeholder 79 aktiviteter og 23 komplette trin-for-trin Cooperative Learning-lektioner til undervisning i tal, mål, geometri, mønstre og funktioner, statistik, sandsynlighed, logik og algebra. Masser af kopi-ark. Lektionerne har vægt på manipulativer, lommeregnere, evaluering, kreativ tænkning og problemløsning. 0.-8. klasse.

 • Matematik for gymnasiet og udskolingen

  Har du ledt efter en bog om Cooperative Learning i matematik for gymnasiet? Her er den! Bogen henvender sig til lærere i både gymnasiet og udskolingen. Du får 400 sider med strukturer og opgaver indenfor en lang række af matematikkens områder. Brug opgaverne direkte - eller få inspiration til, hvordan du selv kombinerer jeres matematikbøger med Cooperative Learning strukturerne.

 • Tal, regnearter og algebra – 2.- 4. klasse

  Alt hvad du skal bruge for at undervise i tal og regnearter, og algebra i matematik, er her matchet med nogle af Kagans bedste Cooperative Learning strukturer. Klassetrin: 2-4 klasse. Klik og læs mere.

 • Cooperative Learning i dansk- og sprogundervisningen

  Denne bestseller om Cooperative Learning til dansk og sprogundervisning er fyldt med ideer og forløb med Cooperative Learning strukturer, som kan anvendes i dansk og engelskundervisningen. Få inspiration til sjovere måder at læse, skrive og arbejde med tekster, sprog og kreative udtryksformer.

 • Dansk i indskolingen

  Vil du arbejde med Cooperative Learning i indskolingen? Så er der masser af muligheder i denne bog, hvor du får konkret inspiration til danskundervisningen for de helt små.

 • Grammatik til engelskundervisningen

  Vil du gerne gøre grammatikken til en sjov og populær del af din engelskundervisning? Så er der masser af hjælp at hente i denne bog, som er et overflødighedshorn af ideer og konkrete materialer lige til at bruge. Egner sig til mellemtrin, udskoling mv. Klik og læs mere

 • Spørgsmål til engelsk- og danskundervisningen

  Stil spørgsmål, der får eleverne til at tænke kritisk og kreativt, når I arbejder med dansk- og engelskfagets forskellige elementer. Her finder du hundreder af spørgsmål som fremmer tænkning, skrivning og diskussioner om bl.a.: adventure historier, anmeldelser, personkarakteristik, plot, struktur, ordforråd og meget mere.

 • Spørgsmål i massevis – sociale færdigheder

  Husker du at lave Classbuilding og Teambuilding? Så er her et væld af virkeligt interessante spørgsmål, der vil få dine elever til at lære sig selv og hinanden bedre at kende. Hvis du er engelsklærer er bogen et virkeligt fund. Du behøver ikke at oversætte, men kan bare kopiere løs!

 • Personlig udvikling

  Sommetider taler vi for lidt om de allervigtigste ting: Hvad står du for? Er du modig? Er du loyal? Vedholdende? Ansvarlig? Hvordan reagerer du i forskellige situationer? Hvordan viser du dine omgivelser, hvem du er? Og hvordan lærer du at blive mere af det, du gerne vil være? Denne bog er fuld af spørgsmål, der får eleverne til at tænke over, hvem de er og hvordan de agerer i verden. Bogen anbefales fra 6. klasse og opefter. Den er også fin i gymnasiet.

 • Win-Win Klasseledelse

  Af Spencer Kagan, Patricia Kyle og Sally Scott

  Savner du en bedre forståelse af, hvorfor dine elever sommetider forstyrrer undervisningen, er uengagerede eller til tider opfører sig på måder, der ødelægger tingene for dem selv? Og endnu vigtigere: Vil du gerne have helt konkrete redskaber og strategier til at hjælpe eleverne ud af disse uheldige mønstre? Så er denne bog noget for dig.

 • Sjove og skøre lege til indendørs og udendørs

  Skab energi, fokus og fællesskab i klassen med sjove og skøre lege. Her er verdens hidtil mest omfattende samling af indendørs og udendørs sportslige lege og aktiviteter. Bogen indeholder over 200 lege, som er forklaret skridt for skridt på overskuelig vis og inddelt i 9 overordnede kategorier: Terrific Tag, Happy Helpers, Beautiful Balances, Creative Coordination, Meaningful Movements, Crazy Challenges, Ridiculous Relays, Silly Sports og Goofy Games. Legene kan bruges til at give ny energi i undervisningen – og de er naturligvis oplagte i idrætsundervisningen. Legene er designet, så ingen taber og alle vinder!