Om os

Cooperative Learning DK er grundlagt af Jette Stenlev i 2006. Vi er Kagans samarbejdspartner i Danmark. Vores vigtigste opgave er at levere kurser i Cooperative Learning, formidle viden og nyheder om Cooperative Learning og sikre, at danske lærere får adgang til Kagans arbejde og løbende kan følge med i, hvad der sker indenfor området.

Cooperative Learning DK har som eneste kursusudbyder i Danmark licens til at tilbyde kurser i Kagan Cooperative Learning. Vi arbejder tæt sammen med Spencer Kagan og hans medarbejdere og efteruddannes løbende af Spencer og Laurie Kagan. Alle vores instruktører er således som det sidste i foråret 2011 blevet uddannet i CL-coaching hos Kagan.

I de sidste tre år har vi holdt mere end 1000 (tusind) kursusdage på skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner af alle slags. Vi har et løbende samarbejde med en række kommuner og også med CFU’er, sprogskoler, erhvervsuddannelsescentre mv. rundt om i landet. Vores instruktører har derfor stor erfaring med at tænke Cooperative Learning ind i fag og uddannelser af alle slags, de har arbejdet med de problemstillinger, der opstår, og arbejder hele tiden på at dygtiggøre sig i forhold til den udvikling, der sker indenfor Cooperative Learning, både i Danmark og i udlandet.

Vi er meget ambitiøse, både hver for sig og som team, og vi er ikke tilfredse med mindre det, vi leverer, er helt i top. (Se feedback på vores kurser under “kurser” på denne side) Det samme princip har gjaldt for de mange lærere og forskere, der har udviklet Cooperative Learning. Og vi er lige så ambitiøse på jeres vegne: Vi ønsker at tingene skal lykkes!

Du kan læse om hver af instruktørerne på siden “Vores instruktører”.

 

 

 

 

 

 

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.