Cooperative Learning i indskolingen – 2 dage

Kom helt rigtigt fra start: Cooperative Learning i indskolingen (0.-2. klasse). 2 dage

Kan man lave Cooperative Learning med børn på 5-6 år? Absolut!

Cooperative Learning er en fantastisk undervisningsform i indskolingen. Med Cooperative Learning strukturerne kan du grundlægge samarbejdsfærdigheder, lyst til at lære og selvværd hos eleverne helt fra starten. Cooperative Learning er enestående i sin måde at kombinere det faglige arbejde med udviklingen af sociale færdigheder hos børnene. Hver gang I laver en aktivitet for at lære tal, bogstaver eller begreber, hver gang I læser en historie sammen, studerer naturen eller fortæller hinanden om oplevelser, så sørger de særlige egenskaber ved Cooperative Learning strukturerne for, at I samtidig arbejder på at udvikle elevernes hjælpsomhed, tolerance overfor forskelligheder, aktive lytning og meget mere. Og uanset elevsammensætningen i din klasse, kan du være sikker på, at Cooperative Learning får alle med!

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan man med fordel kan opbygge de første Cooperative Learning processer, så børnene gradvist opbygger de færdigheder, der skal til for at kunne arbejde i først de enkle og siden de lidt mere avancerede strukturer. Der vil være masser af helt konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med de forskellige fagområder, der skal dækkes i 0.-2. klasse, så du kan gå i gang i morgen. Kom og opdag, hvor nemt det er at komme i gang med Cooperative Learning strukturerne, og hvor stor en forskel det kan gøre for læringsmiljøet og for dine elever – både de stærke, og dem, der har brug for ekstra støtte.

Workshoppen henvender sig til alle pædagoger og lærere i indskolingen, uanset om I har meget eller lidt erfaring med CL. Det er dog klart en fordel med forhåndskendskab til Cooperative Learning. Læs evt. de første 3 kapitler i bogen Cooperative Learning – undervisning med samarbejdsstrukturer (Alinea), inden workshoppen.

Instruktørerne på workshoppen har stor erfaring med undervisning i indskolingen og er naturligvis erfarne, certificerede Cooperative Learning instruktører.

Tid og sted:

Tid: Onsdag d. 15. maj og torsdag d. 13. juni 2013. Begge dage fra 9-15.

Sted: Bemærk: Kursusstedet er flyttet til Lergravsvej 53, 2300 København S. Tag Metroen til Lergravsparken. Derfra er der 7 minutters gang.

Pris: kr. 2400 ekskl. moms

Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Tilmelding: Skriv til kursus@cooperativelearning.dk

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 88 24 50 84.

Udtalelse fra Ulla Bertelsen, direktør i Parternes uddannelsesfællesskab, marts 2015:

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Cooperative Learning DK og opleve deres lydhørhed, sans for kvalitet og høje ambitionsniveau.